Vloerlamp Staande Lamp display Rama 70 cm hoog

Deze staande vloerlamp is vervaardigd uit metaal en een gedroogde tropsiche houtsoort Deze lamp is met de hand gemaakt en zeer uniek. Een ideaal item voor liefhebbers van metaallampen of mensen met een industrieel of landelijk interieur.

Heeft jouw interieur iets meer industriële of landelijke uitstraling nodig? Zet dan deze gave lamp op je vloer. Deze lamp geeft namelijk een stoere look om jouw interieur helemaal af te maken! De lamp kan ook op het terras geplaatst worden tijdens de gezellige zomeravonden.

Deze vloerlamp is ontzettend mooi in combinatie met een sfeerlamp met lage lumen en warm wit licht. De sfeerlamp met fitting E27 is in de prijs inbegrepen. Deze vloermamp is ook hét perfecte item als geschenk voor een verjaardag, kerstmis, nieuwjaar en andere feestdagen.

Let op! Indien u deze lamp bestelt kan het bij u thuis geleverde exemplaar zeer lichtjes afwijken qua vorm, dit aangezien het telkens om unieke exemplaren gaat die met de hand gemaakt zijn. De afmetingen blijven ongeveer identiek.

Indien u graag een lampenkap op deze lamp zou plaatsen is dat geen enkel probleem. De lamp is voorzien van een universele koppeling voor vrijwel alle lampenkappen.

Kenmerken

- Handschakelaar

- 1 lichtpunt

- Fitting E27

- 1.5 meter kabel

Afmetingen:

70 cm hoog, 25 cm breed, 25 cm lang

168,75 €