Fonteinen

Ontdek hier ons exclusief aanbod aan fonteinen!

Onze fonteinen zijn voorzien van een winteruitlaat, bekabeling langs onder, een geschikte en duurzame pompregeling, sterke flexibele waterdarmen, verlichting, ...

WINTERUITLAAT
De voorziene winteruitlaat maakt het mogelijk om in enkele seconden uw water te verversen of om uw fontein leeg te maken gedurende het winterseizoen.
Géén gesukkel met darmen en afzuigapparaten. De winteruitlaat is een absolute aanrader voor het welzijn van u en uw fontein!

BEKABELING LANGS ONDER
Onze gespecialiseerde tools en gereedschappen maken het mogelijk om de bekabeling (pomp + verlichting) van uw fontein op een zeer nette manier langs onder weg te werken, dit zonder dat u de bekabeling kan zien.

GESCHIKTE EN DUURZAME POMPREGELING
Wij beschikken over een ruim aanbod aan vijver- en fonteinpompen. Ons team zoekt zelf uit welke pomp het beste past bij uw fontein.

STERKE FLEXIBELE WATERDARMEN
De sterke en flexibele waterdarmen worden niet broos door de zon of water, deze garanderen voor u een lange termijn zonder zorgen.

VERLICHTING
Al onze fonteinen kunnen voorzien worden van energiezuinige LED-verlichting, de kleur (blauw, wit, rood, oranje, groen, multicolor) kan u zelf kiezen.
Daarnaast bieden wij u ook LED-spots aan die u naast de fontein kan plaatsen, dit alles zorgt voor een fantastisch lichtspektakel tijdens de zachte zomeravonden. 

Opgelet !

Ons online aanbod is slechts het topje van de ijsberg !

Onze winkel is met zijn 3000 m² toonzaal de perfecte inspiratiebron om van uw huis een échte thuis te maken!

MOMENTEEL BEZIG AAN ONDERHOUD.

BINNENKORT OPNIEUW ARTIKELEN ZICHTBAAR IN DEZE CATEGORIE.

Categorieën