Fontein Malla 28 cm hoog

Niet in voorraad

Ook dit jaar hebben onze ontwerpers hard gewerkt om u verschillende originele nieuwigheden in zeer verschillende stijlen aan te bieden.

De Malla-fontein is hier het perfecte voorbeeld van. "Soberheid, originaliteit en moderniteit" zijn de richtlijnen die de creatie ervan hebben geleid.

Het is een zeer mooie kamer met een uitstekende afwerking en een Zen-decor met harmonieuze lijnen. Een fontein die de beweging van water gebruikt om de glazen bol te laten draaien en een zeer ontspannend beeld te creëren met een kalmerende stroom.

Het heeft een eerste verlichting die het reliëf van het decor en de waterstroom benadrukt. Een tweede verlichting verlicht de draaiende bal met een variatie van kleur.

Wordt helemaal zen dankzij onze zeer budgetvriendelijke interieurfonteintjes. Creëert een ontspannende sfeer, een bron van welzijn. Zeer gemakkelijk in gebruik. Handleiding aanwezig voor de gemakkelijke installatie. LED-verlichting

De fontein is ook hét perfecte item als geschenk voor een verjaardag, kerstmis, nieuwjaar en andere feestdagen.

De verkoper raadt de koper aan gedemineraliseerd water te gebruiken om de fontein af en toe bij te vullen. Gewoon kraantjeswater is natuurlijk ook prima!

- Authentieke creatie.

- Mooie afwerkingen.

- Roterende glazen bol.

- Stille pomp.

- Ledverlichting met kleurvariatie.

- Breedte: 18 cm.

- Lengte: 18cm.

- Hoogte: 28 cm.

- Gewicht: 1,80 kg.

- Verbruik: 2 tot 4 Watt afhankelijk van het model.

- Materiaal: hars.

- Verpakking: netjes met versterkte bescherming.

- Gebruikershandleiding: Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Duits.

- Inhoud: fontein, glazen bol, pomp met led.

49,00 €