Fontein Boeddha Hartha 40 cm hoog

Niet in voorraad

Voor dit jaar bieden we verschillende nieuwe Boeddha-fonteinen aan om een ​​beetje rust te brengen en om te voldoen aan de verwachtingen van consumenten die dit thema bijzonder waarderen.

De Hartha-fontein voegt zich daarom bij onze collectie en zal dankzij zijn vele troeven een plaats bij uitstek worden. Met een hoogte van 40 cm heeft deze mooie kamer een uitstekende afwerking en een Zen-decor met harmonieuze lijnen.

Het combineert een prachtig Boeddhabeeld, een waterstroom op verschillende niveaus en een draaiende glazen bol. Het geheel wordt natuurlijk geaccentueerd door twee LED-lampjes met kleurvariatie.

De combinatie van al deze elementen geeft het veel persoonlijkheid voor een decoratief object om een ​​zen en ontspannen sfeer te creëren.

Wordt helemaal zen dankzij onze zeer budgetvriendelijke interieurfonteintjes. Creëert een ontspannende sfeer, een bron van welzijn. Zeer gemakkelijk in gebruik. Handleiding aanwezig voor de gemakkelijke installatie. LED-verlichting

De fontein is ook hét perfecte item als geschenk voor een verjaardag, kerstmis, nieuwjaar en andere feestdagen.

De verkoper raadt de koper aan gedemineraliseerd water te gebruiken om de fontein af en toe bij te vullen. Gewoon kraantjeswater is natuurlijk ook prima!

- Stroom op 3 niveaus.

- Mooie afwerkingen.

- Hoogte 40cm.

- Roterende glazen bol.

- Stille pomp.

- Ledverlichting met kleurvariatie.

- Breedte: 27 cm.

- Lengte: 27 cm.

- Hoogte: 40cm.

- Gewicht: 2,80 kg.

- Verbruik: 2 tot 4 Watt afhankelijk van het model.

- Materiaal: hars.

- Verpakking: netjes met versterkte bescherming.

- Gebruikershandleiding: Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Duits.

- Inhoud: fontein, wastafel, glazen bol, pomp met led.

62,00 €