Bartafel met 3 barkrukken 110 cm hoge tafel

Niet in voorraad

Deze set van een unieke bartafel met 3 barkrukken is volledig vervaardigd uit gedroogd wortelhout. Deze stukken worden geïmorteerd uit Indonesië waar ze 100% met de hand gemaakt worden.

Deze bartafel met barstoelen mogen zowel binnen als buiten geplaatst worden aangezien ze regen- en Uv-bestendig zijn. Elk stuk is uniek, aangezien het nooit mogelijk is om 2 identieke tafels of stoelen te produceren. De vorm kan lichtjes afwijken van de vorm dat u ziet op foto, maar de afmetingen blijven ongeveer identiek.

Bij niet gebruik tijdens de wintermaanden is het wel aangeraden op een plasticfolie over de tafel en stoelen te hangen, kwestie om de levensduur nog te verlengen. Het is altijd mogelijk om het hout te behandelen met een houtbeits en kwast of een ander beschermingsmiddel.

Afmetingen van de barkrukken:

75 cm hoog

50 cm breed

40 cm diep

Afmetingen van de tafel

110 cm hoog

80 cm breed

100 cm diep

Totaal gewicht 3 barkrukken + tafel = 200 kg

Let op! Bij bestelling worden deze goederen niet geleverd via een postbedrijf maar wordt er samen met de verkoper een leveringsdatum en tijdstip afgesproken. Leveringskosten zijn niet in de prijs inbegrepen, de leveringskosten worden berekend na kennisname van het leveringsadres. 

De verkoper zal na bestelling zo snel mogelijk contact opnemen via telefoon of email met de koper.

925,25 €