Kerstboom Hout LED-verlichting Ali Roots 180 cm hoog

Niet in voorraad

Deze unieke kerstboom is vervaardigd uit gedroogd tropisch wortelhout. Deze boom is met de hand gemaakt en zeer origineel. Een ideaal item voor liefhebbers van kerstdecoratie.
Heeft jouw interieur wat opfleuring nodig tijdens de eindejaarperiode? Zet dan deze gave kerstboom in uw woning! Deze kerstboom geeft namelijk een stoere look om jouw interieur helemaal af te maken! De boom kan ook buiten geplaatst worden.
Let op! Indien u deze kerstboom bestelt kan het exemplaar zeer lichtjes afwijken qua vorm t.o.v. het exemplaar op de foto, dit aangezien het telkens om unieke exemplaren gaat die met de hand gemaakt zijn. De afmetingen blijven ongeveer identiek.
In de boom kan u de bijgeleverde LED-verlichting hangen die op 8 verschillende manieren kan branden.
Kenmerken
- Handgemaakt
- Inclusief verlichting
- Aansluitspanning 220V
- 1.5 meter kabel
- Geen naaldverlies
- Unieke exemplaren
- Diameter 65 cm
- Gewicht: 65 kg
Afmetingen:
180 cm hoog, 65 cm breed, 65 cm lang

LET OP! Deze kerstboom heeft een té groot volume om te versturen via aan postbedrijf, bijgevolg is het enkel mogelijk dit exemplaar ter plaatse af te halen in de winkel of te laten leveren door ons. Voor een levering aan huis wordt er een leveringskost aangerekend die afhankelijk is van de afstand van de bestemming. Meer info via kenny_van_den_broeck@hotmail.com

408,75 €