Jaguar jagend 32 cm hoog bronzen beeld

Bronzen Beeld: Jaguar jagend

ENKEL OP AANVRAAG

Afmetingen:

32 cm hoog

20 cm breed

96 cm diep

Koopt u in deze tijden graag iets dat zijn waarde houdt voor de rest van het leven? Brons is een legering dat zijn waarde niet verliest, in tegendeel, het stijgt elk jaar in waarde.

Brons, een legering van koper, tin en zink, is één van de oudste corrosiebestendige metalen. Door zijn weersbestendigheid en het relatief lage smeltpunt is brons uitermate geschikt voor het gieten van beelden. Een bronzen beeld is sinds jaar en dag een meerwaarde voor elke tuin, maar ook in uw interieur straalt dit klasse en elegantie uit.

Bronzen beelden van goede kwaliteit gaan een leven lang mee. Elk beeld is handgemaakt en is individueel gepatineerd en afgewerkt. Of het nu gaat om een kleine fluitspeler of een levensgrote bronzen stier of olifant, al onze bronzen beelden zijn met de hand gegoten in het verloren wasproces, gepolijst en soms bedekt met een fijne patina. Dit uitgebreide proces zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit van het gietwerk en dus voor levenslang plezier van uw kunstwerk. U kunt uw beeld het hele jaar door buiten laten staan - zomer en winter, bij alle weersomstandigheden. Bronzen beelden zijn, indien gewenst, eenvoudig te reinigen, gebruik eventueel een hogedruk reiniger (niet te veel druk!) voor het schoonmaken en wrijf het kunstwerk als het droog in met een goede meubelwas. Het beste resultaat behaalt u als u de was uitpoetst wanneer het beeld iets door de zon verwarmd is. Het resultaat is een beeld dat jarenlang als nieuw blijft. In overleg plaatsen we uw kunstwerk op de door u gewenste plek; al dan niet met een sokkel. Voor fonteinen leveren we optioneel de bijpassende pomp. Aarzel niet om contact op te nemen, het ligt voor de hand dat u meer informatie en gegevens wenst als u investeert in kunst dat een leven lang mee gaat. Stuur ons een e-mail: kenny_van_den_broeck@hotmail.com

1.230,24 €