Fontein Zen Terai 25 cm hoog

Om eerlijk te zijn, zijn we erg trots op het werk van onze ontwerpers en we hopen dat u (en uw klanten) verliefd zullen worden op onze nieuwe modellen.
De Terai-fontein illustreert dit perfect met een zeer luchtig ontwerp en veel lichtheid waardoor het een zeldzame elegantie krijgt.
Zijn ronde vorm, zijn zachte lijnen, zijn "hangende" potten en het kristalheldere geluid van het water zorgen ervoor dat het een sfeer creëert die bevorderlijk is voor ontspanning en ontspanning.
De pomp heeft een afstelling om het debiet van het water aan te passen. Kleurvariabele LED-verlichting sublimeert de beweging van water en zorgt voor een kleurrijk tintje.

Wordt helemaal zen dankzij onze zeer budgetvriendelijke interieurfonteintjes. Creëert een ontspannende sfeer, een bron van welzijn. Zeer gemakkelijk in gebruik. Handleiding aanwezig voor de gemakkelijke installatie. LED-verlichting

De fontein is ook hét perfecte item als geschenk voor een verjaardag, kerstmis, nieuwjaar en andere feestdagen.
De verkoper raadt de koper aan gedemineraliseerd water te gebruiken om de fontein af en toe bij te vullen. Gewoon kraantjeswater is natuurlijk ook prima!
- Authentieke creatie.
- Moderne stijl.
- Stille pomp.
- 1 Led verlichting met kleurvariatie.
- Breedte: 17cm.
- Lengte: 21cm.
- Hoogte: 25cm.
- Gewicht: 1,05 kg.
- Verbruik: 2 tot 4 Watt afhankelijk van het model.
- Materiaal: hars.
- Verpakking: netjes met versterkte bescherming.
- Gebruikershandleiding: Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Duits.
- Inhoud: fontein, wastafel, pomp met led.

32,00 €