Fontein Boeddha Bhava 25 cm hoog

Thuis een bubbel van welzijn creëren waar men zich veilig voelt, is een behoefte die door steeds meer mensen wordt gevoeld als reactie op de opwinding en stress van het dagelijks leven. Ons assortiment binnenfonteinen stelt u in staat om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen, omdat ze bijzonder gewaardeerd worden voor het creëren van een zen en ontspannen sfeer die bevorderlijk is voor ontspanning.
de Bhava-fontein, een van de nieuwe modellen van dit jaar, combineert perfect Feng-Shui met trendy decoratie door de functies te bieden die het meest worden gewaardeerd door klanten: een trapsgewijze stroom op verschillende niveaus, een glazen bol die ronddraaiend wordt aangedreven door het passeren van water en een vleugje spiritualiteit met het meegeleverde prachtige Boeddhabeeld.
Twee in kleur variërende LED-lampen accentueren het decor en de beweging van het water. Omdat het beeldje afneembaar is, kunt u het naar wens vervangen door andere decoratieve voorwerpen en zo de stijl van deze fontein personaliseren.

Wordt helemaal zen dankzij onze zeer budgetvriendelijke interieurfonteintjes. Creëert een ontspannende sfeer, een bron van welzijn. Zeer gemakkelijk in gebruik. Handleiding aanwezig voor de gemakkelijke installatie. LED-verlichting.

De fontein is ook hét perfecte item als geschenk voor een verjaardag, kerstmis, nieuwjaar en andere feestdagen.
De verkoper raadt de koper aan gedemineraliseerd water te gebruiken om de fontein af en toe bij te vullen. Gewoon kraantjeswater is natuurlijk ook prima!


- Stroom op 3 niveaus.
- Mooie afwerkingen.
- Afneembaar beeldje.
- Stille pomp.
- Ledverlichting met kleurvariatie.
- Breedte: 20cm.
- Lengte: 15cm.
- Hoogte: 25cm.
- Gewicht: 1,20 kg.
- Verbruik: 2 tot 4 Watt afhankelijk van het model.
- Materiaal: hars.
- Verpakking: netjes met versterkte bescherming.
- Gebruikershandleiding: Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Duits.
- Inhoud: fontein, waskom, glazen bol, Boeddha beeldje, pompje met led.

32,00 €