Fontein Boeddha Jati 40 cm hoog

Niet in voorraad

De Jati kan worden omschreven als een watermuur omdat het water langs de muur stroomt, wat al erg populair is bij consumenten, maar het heeft nog andere voordelen.
Met een hoogte van 40 cm biedt het een prachtige waterstroom waarvan de beweging wordt geaccentueerd door het reliëf van de muur. Het linkerdeel van de fontein zorgt voor een extra dikte die een ledstrip over de gehele hoogte van de wand verbergt. Deze warm witte verlichting sublimeert het reliëf en de stroom over de gehele hoogte. De weergave is echt magisch en zorgt ervoor dat deze fontein een warme sfeer kan creëren.
Om een ​​vleugje spiritualiteit te brengen, wordt het geleverd met een prachtig Boeddhabeeldje dat naar wens kan worden verwijderd of vervangen door een ander beeldje of een ander decoratief object.

Wordt helemaal zen dankzij onze zeer budgetvriendelijke interieurfonteintjes. Creëert een ontspannende sfeer, een bron van welzijn. Zeer gemakkelijk in gebruik. Handleiding aanwezig voor de gemakkelijke installatie. LED-verlichting

De fontein is ook hét perfecte item als geschenk voor een verjaardag, kerstmis, nieuwjaar en andere feestdagen.
De verkoper raadt de koper aan gedemineraliseerd water te gebruiken om de fontein af en toe bij te vullen. Gewoon kraantjeswater is natuurlijk ook prima!
- Grote wandhoogte (H 40cm).
- Goede afwerking.
- Afneembaar beeldje.
- Stille pomp.
- Geïntegreerde warm witte LED verlichting.
Breedte: 22cm.
- Lengte: 30cm.
- Hoogte: 40cm.
- Gewicht: 2,80 kg.
- Verbruik: 2 tot 4 Watt afhankelijk van het model.
- Materiaal: hars.
- Verpakking: netjes met versterkte bescherming.
- Gebruikershandleiding: Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Duits.
- Inhoud: fontein, fontein, Boeddha beeldje, pomp met led.

57,00 €